מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: פברואר 2014
אל דנטה – פרק 8 – לא רק צרפתית
חלק ב' של הביקור בליון • על הכמיהה לאוכל אסיאתי (והמקומות לטפל בה) • על האכזבה הקלה בבראסרי של פול בוקוז (וההנאה הגדולה בשוק שלו) • ועל מה הכי כדאי לעשות ביום שמש חורפי בליון להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אל דנטה, מסעדות, פריז
עם התגים lyon, Paul bocuse, אודון, אויסטרים, אוכל וייטנאמי, אוכל יפני, אוכל צרפתי, אוכל תאילנדי, אסקרגו, בושון, בראסרי, המלצות לליון, המלצות לצרפת, חזיר, ליון, ליונזי, מרק, נודלס, סלט ליונז, פול בוקוז, פיקניק, צרפת, ראמן, שוק, שוק אוכל
5 תגובות
אל דנטה – פרק 7 – עיר גדולה וחזירים בה הרבה
על סלט ששום צמחוני לא יסכים לאכול • על טעם המוח של אורגי המשי • על נוטרדאם ומגדל אייפל שאינם בפריז • ועל צרפתים שמצליחים איכשהו להיות גם נחמדים • בקיצור: קפיצה קטנה לליון, חלק א'
להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה איטליה, מסעדות, פריז
עם התגים la hugonniere', les ptits peres, lyon, בייקון, ביצים עלומות, המלצות לליון, חזיר, יין, ליון, מסעדות מומלצות בליון, מסעדות מומלצות בצרפת, נקניקיות, נקניקים, סלט ליונז, עדשים, צרפת
6 תגובות