מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: אפריל 2011
אכזבה מודרנית – מודרן
המסעדה היפה במוזיאון ישראל מנסה להיות גם ירושלמית וגם מעודכנת • רק שמה לעשות, יש דברים שעדיף לא לחדש – סופריטו למשל • התוצאה? יקרה, עמוסת כוונות טובות וקצת דלה בטעם להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "אוכלים צהריים", מסעדות
עם התגים אוכלים צהריים, ביקורת מסעדות, חומוס, יהונתן כהן, מודרן, מוזיאון ישראל, סופריטו
תגובה אחת
פעמוני היובל – הרברט סמואל
השף הצעיר יובל בן נריה שומר בקלילות את הרברט סמואל בצמרת המסעדות הארצית • הוא עושה את זה עם תמהיל טעמים מרתק שנע בין אסיה לים התיכון ונשען על הקצפת של חומרי הגלם • במילה אחת? שאפו להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים ביקורת מסעדות, הרברט סמואל, יובל בן נריה, מסעדות מומלצות בתל אביב, רושפלד
15 תגובות
שפיות זמנית – מחניודה
ניראה שהטירוף הכללי שאפיין עד כה את מחניודה מפנה את מקומו ליציבות נעימה • האוכל עדיין מצוין מקורי ומאוד כיפי • אלא שעכשיו אפשר גם לשמוע משהו בזמן שאוכלים אותו – לפחות בצהריים להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים אורי נבון, אסף גרניט, ביקורת מסעדות, בסבוסה, יוסי אלעד, מחניודה, מסעדות מומלצות בירושלים, פולנטה, שוק מחנה יהודה
17 תגובות
מבצע סבתא – דגים בביצה ולימון
מסתבר שלמטבח האשכנזי אין מונופול על דגים מבושלים בג'לי רוטט • הגירסה הטורקית, שנקראת "גואבו א לימון" מציגה נתחי דג מבושלים ברוטב חמצמץ וקרוש לתפארת • לא הכי יפה, כן הכי טעים
להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים אבוגלמונו, אגריסטדה, אוכל טורקי, בורי, לדינו, מתכוני דגים, מתכונים, רוטב ביצה ולימון
5 תגובות
מפית הדרכים – טיול טעימות בכביש 443
לכבוד החג החלטנו להוציא את המדור לעלייה לרגל לירושלים • לאורך כביש 443 גילינו שלל דוכנים מפתיעים • היו שם בורקס מצטיין, חביתות, נקניקיות ואפילו קפה לא רע • ואף מילה על פוליטיקה להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "אוכלים צהריים", מסעדות
עם התגים 443, אוכלים צהריים, בורקס, ביקורת מסעדות, בית חורון, גזלנים, יהונתן כהן, כביש 443, מזנוני דרכים, פלאפל אבי, פרה פרה
4 תגובות
אל קלאסיקה – טורטייה דה פטטאס
כשברצלונה וריאל משחקות כדאי להתאים את הנשנושים לשפת (ורמת) המשחק •טורטייה דה פטטאס – פשטידה ריחנית של ביצים ותפוחי אדמה מטוגנים, היא האופציה המעודפת – פשוטה וגם טעימה להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים אוכל ספרדי, ביצים, טאפאס, טורטייה, מתכוני תפוחי אדמה, מתכונים, תפוחי אדמה
16 תגובות
ארטישוק, ירושלמי – בין הכדורגל למטבח
לנסוע לקריית גת כדי לראות את הקבוצה שלך חוטפת שער שוויון בדקה ה-90 זה מבאס רצח • מזל שבדרך חזרה אפשר להצטייד בארטישוקים מהממים, שדאגו להמתיק את הטעם של סוף השבוע להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים ארטישוקים מטוגנים, הארטישוק של נועם, מתכוני ארטישוק, מתכונים, סלט ארטישוק, צ'יפס ארטישוק, שרימפס
10 תגובות
לא כולל שירות – בית תאילנדי
תמיד אומרים שהכי טוב לאכול בבית • כשמדובר בבית תאילנדי, זה נכון שבעתייים • המסעדה הוותיקה מרחוב בוגרשוב ממשיכה לעשות בדיוק את מה שהיא יודעת (האוכל) וגם את מה שלא (השירות) להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "אוכלים צהריים", מסעדות
עם התגים אוכל תאילנדי, אוכלים צהריים, ביקורת מסעדות, בית תאילנדי, יהונתן כהן, מסעדות מומלצות בתל אביב, פאד קפאו
16 תגובות
גני ה(ת)ארוחה – מבשלים 2011
קוויאר צמחוני, תורמוסי ענק, צימוקי עגבניות והמון פסטה משובחת • זה מה שמצאנו בתערוכת הבישול הגדולה בארץ • חידושים והפתעות לא גילינו יותר מדי, אבל בעיני זו דווקא מחמאה גדולה להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה חדשות
עם התגים אוכל איטלקי, בישול מולקולרי, מבשלים 2011, מריו בטאלי, קוויאר צמחוני, תורמוס
10 תגובות
סתם ביום של חול – גדרה 26
למסעדונת החדשה במעלה שוק הכרמל יש את כל הנתונים להפוך ללהיט: עיצוב מזמין, אווירה שמחה, תפריט מפתה וקירבה לחומרי גלם מעולים • עכשיו נשאר לדאוג רק לייצב ולשפר את רמת המנות להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים אמיר קרונברג, ביקורת מסעדות, גדרה 26, מסעדות מומלצות בתל אביב, שוק הכרמל
4 תגובות