מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: דצמבר 2012
מסכם מהבטן – 2012, השנה שהייתה
בירושלים מסעדות הפועלים עלו כיתה • בתל אביב נרשמו סימנים ראשונים להיחלצות מהביצה הים תיכונית • בסך הכל היה לא רע לאכול בישראל בשנה החולפת • ויש הבטחה: ב-2013 יהיה יותר מעניין להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה חדשות, מסעדות
עם התגים אבי לוי, אבי קונפורטי, אדון כהן, ביקורת מסעדות, האנוי, המוציא, ויטרינה, טאקריה, טאקרייה, טוטו, יובל בן נריה, ירון שלו, לבנה כהן, מחניודה, מיכל ברמן, מסעדות מומלצות, מסעדות מומלצות בירושלים, מסעדות מומלצות בפריז, מסעדות מומלצות בתל אביב, מסעדת האנוי, נתי מנשה, סולה, סיכום 2012, סיכום שנה, עומר מילר, עזורה, פי בריבוע, קפה 48, רפי כהן, שולחן
6 תגובות
חדשות האוכל 25.12.12
איפה תשלמו 995 דולר לאדם (לא כולל טיפ) עבור ארוחת סילבסטר? • האם כל בשלן ביתי יכול להפוך למסעדת משלוחים קטנה? • ולמה לעזאזל שמישהו יירצה לאכול את ההמבורגר שלו עם העטיפה? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים Per se, אוכל ביתי, ארוחות סילבסטר, אריזה אכילה, המבורגר, חדשות האוכל, יאמי, משלוחי אוכל, נייר אכיל, סילבסטר, פר סה, קאראט, קוויאר, קוויאר ישראלי, קיבוץ דן, קראט
תגובה אחת
מנת הבית – צלעות חזיר ברוטב קטשופ
מטקסס לארגנטינה ומשם לישראל • זה המסלול המפרך שעבר המתכון הפשוט והמנצח הזה בדרך למעמד מיתולוגי אצלנו במשפחה • שומרי כשרות – ראו הוזהרתם • כל היתר – ראו הוזהרתם, זה ממכר להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים אוכל אמריקאי, בשר לבן, חזיר, מתכוני בשר, מתכוני חזיר, מתכונים, סטייק לבן, ספייריבס, צלעות, צלעות חזיר, קוטלט, קטשופ, שמנת חמוצה, תפוחי אדמה
תגובה אחת
עוגה לי ירוקה – מאפה לשון הפר, בשר ותפוחי אדמה
דוכני הירקות במזרח ירושלים הופכים בתקופה הזו ללונה פארק אמיתי לבשלנים • גזרי בלאדי סגולים, מלפפונים דקיקים, המון זעתר, גרגיר נחלים וצרורות לשון הפר • רוצו לשם, ואז כנסו לשחק במטבח להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית, כללי
עם התגים אוכל בעיר העתיקה, אוכל ירושלמי, אוכל ערבי, בלאדי, בשר טחון, גזר בר, זלטימו, זעתר, לאבן קיש, לשון הפר, מוטאבאק, מטבח ערבי, מסעדות מומלצות בעיר העתיקה, מתכוני בשר, מתכונים, עגבניות, שער שכם, תפוחי אדמה
11 תגובות
חדשות האוכל 18.12.12
מיהן המסעדות האיטלקיות האותנטיות ביותר בישראל? • איפה תמצאו את הגירסה הישראלית לרשת הפאסט פוד המכסיקני "צ'יפוטלה"? • מה זה שפקוק ושיורת? • ואיך אומרים בעברית צ'ייסר? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אוכל איטלקי, אוכל מכסיקני, אוכל מקסיקני, אוסטריה די פיורלה, בוריטו, דונקי, האקדמיה ללשון, חדשות האוכל, טאקו, מילון היין, מילון יין, מסעדות איטלקיות מומלצות, מסעדות חדשות בתל אביב, נאצ'וס, פרש מקס, צ'יפוטלה, קוצ'ינה תמר, רוסטיקו
תגובה אחת
שיר בארבעה מרכיבים – סופריטו עוף וארטישוק
עם ארבעה מרכיבים פשוטים וטכניקה בסיסית במיוחד כל מה שבאמת צריך בשביל המתכון הזה הוא קצת סבלנות • כשבסוף הדרך תצללו ראש לסיר ריחני ומענג במיוחד, תבינו שהסבלנות משתלמת להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים אוכל ירושלמי, אוכל ספרדי, אייל שני, ארטישוק, ארטישוק ירושלמי, חיים כהן, מאסטר שף, מטבח ספרדי, מתכוני ארטישוק, מתכוני ארטישוק ירושלמי, מתכוני עוף, מתכונים, סופריטו, ספניולי, עוף, פטטה, תפוחי אדמה
9 תגובות
חדשות האוכל 11.12.12
האם אחרי הטרנד האסיאתי מגיע הגל הלטיני? • איפה תמצאו מרגריטות וקאסדיות שיזכירו לכם את ימי צ'ימיצ'אנגה היפים? • מה עושה סיגר במטבח של מסעדה קובנית? • וכמה חריף יכול להיות המבורגר? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אוכל מכסיקני, אוכל קובני, אלמה דה קובה, ארי ירזין, בוריטו, גיא שבח, דאקירי, האחים ירזין, המבורגר, חדשות האוכל, חריף, טאקו, טאקרייה, יורם ירזין, מוחיטו, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות מומלצות בתל אביב, מקסיקני, מרגריטה, סיגרים, צ'ילי, צ'ימיצ'אנגה, קאסדייה, רום
תגובה אחת
הזוהר הצפוני – סולה
צמוד למסגד בלב יפו תמצאו מסעדה איטלקית אחרת • כזו שאין בה מוצרלה ועגבניות ושמן זית • אבל יש בה לזנייה מושלמת מזנב שור, בטן חזיר צלוייה ביד אומן ותחושה של בקתה חמה במורדות האלפים להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים Sola, אוכל איטלקי, ביקורת מסעדות, זנב שור, טרייפל, לזנייה, מטבח איטלקי, מיכל ברמן, מסעדות ביפו, מסעדות חדשות, מסעדות מומלצות ביפו, מסעדות מומלצות בתל אביב, מסעדת סולה, סולה, פולנטה, פורקטה, ראגו
20 תגובות
חדשות האוכל 4.12.12
מי נבחרו לשף השנה, מסעדת השנה והמסעדה החדשה של השנה? * מה גרם לעובד מהסביח לפתוח סניף ראשון אחרי 25 שנה? * ואיך נשמעת הגירסה הקולינרית לחוקים המפורסמים של "מועדון קרב"? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים ג'יימי אוליבר, השף העירום, חדר האוכל, חדשות האוכל, חיים כהן, חצילים, טוטו, טיים אאוט, יפו תל אביב, ירון שלו, מאסטר שף, מסעדות מומלצות בתל אביב, מסעדת השנה, סביח, עובד, עומר מילר, עמבה, פרסי האוכל, שולחן
להגיב