מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: ינואר 2013
חדשות האוכל 29.1.13
איפה בשדרות רוטשילד תמצאו אוכל יפואי אותנטי (וגם תתרמו לקהילה על הדרך)? • ואיפה באותה שדרה תמצאו לאונג' יין ונשנושים משובח במיוחד? • ומה אומרים ב"מול ים" על מחקר הלובסטרים החדש? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אוכל יפואי, אוכל ערבי, ארוחות בוקר, זעתר, חדשות האוכל, יין, כאב, לאונג', לובסטר, מול ים, מלון רוטשילד, מלונות בוטיק, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות מומלצות בתל אביב, מקלובה, סרטנים, פירות ים, קובה, רוטשילד, שוק אוכל, שלום מחרובסקי
תגובה אחת
ברוכים הבאים לבית הבובות – עדן האוס
את העיצוב לא בטוח שיהיה לכם קל לעכל • אבל על איכות ארוחות הבוקר במלון הבוטיק שבכרם התימנים יהיה קשה להתווכח • כי מי יכול להתווכח עם חלמון נוזלי, הולנדייז מושלם ובייקון פריך להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים eden house tel aviv, אגז בנדיקט, ארוחות בוקר, ארוחות בוקר מומלצות בתל אביב, בייקון, ביצים, ביצים עלומות, בליני, בנדיקט, מיץ תפוזים, מלון עדן, מסעדות מומלצות בתל אביב, סלמון, פרנץ' טוסט, קוויאר, קפה, קרם פרש
5 תגובות
זולגות הדמעות מעצמן – קציצות בבצל ושמנת
בדרך לתענוג הזה צריך קצת סבלנות וקצת סבל • ככה זה כשצריך לקצוץ המון המון בצל ואז לטגן אותו לאט לאט עד השחמה • לזה מוסיפים קציצות פשוטות ומקבלים מנה מושחתת שתחמם כל חורף להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים בצל, בצל מטוגן, בשר טחון, מתכון, מתכוני בשר טחון, מתכוני קציצות, מתכונים, פירה, פירורי לחם, קציצות, שמנת, שמנת מתוקה
12 תגובות
חדשות האוכל 15.1.13
איך אומרים "כתית" ברומנית? • מה מגישים במסעדת הגורמה החדשה (והכשרה) באשקלון? • האם נמצא הפתרון לשתייה מוגזמת במסיבות? • ומי לעזאזל מדביק את המסטיק שלו מתחת לשולחן במסעדת יוקרה? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אוכל רומני, אלכוהול, אשקלון, המזללה, ויסטה, טופ שף, טורטליני, כבד אווז, כתית, מאיר אדוני, מסטיק, מסטיקים, מסעדות חדשות בדרום, מסעדות מומלצות באשקלון, צלעות טלה, קרח, רומניה
להגיב
לילה בדרום – אפטר בבאר שבע
ב"סבא ג'בטו" הכריכים טובים, התפריטים מזכירים את מחניודה והמחירים את תל אביב • ב"בית הפול" נרשמה אכזבה • 12 שעות בבירת הנגב גילו שחזון הפרחת השממה הקולינרית עודנו רחוק להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים באר שבע, ביקורת מסעדות, בית הפול, ג'בטה, חומוס, כריכים מומלצים, מנגה, מסעדות בדרום, מסעדות מומלצות בבאר שבע, מסעדות מומלצות בדרום, סבא ג'בטו, סנדביץ', סנדוויצ'יות מומלצות, פאבים בבאר שבע, פול, רוזה
16 תגובות
חדשות האוכל 8.1.13
מה בין שוק מחנה יהודה לבין בישול מולקולרי? • איפה בארץ תמצאו את מיטב המנות של המטבח הפורטוגלי (ומה זה בכלל)? • וכמה קופסאות טונה במים אפשר לקנות במחיר הטונה היקרה בעולם? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אדגה, אוכל פורטוגלי, אייל מרון, בישול מולקולרי, בקלה, גיא בן סימון, דליה מרון, חדשות האוכל, חנקן נוזלי, טונה, טשרניחובסקי 6, מטבח מולקולרי, מטבח פורטוגלי, מסעדות חדשות בירושלים, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות מומלצות בתל אביב, מעבדת בישול, סושי, סשימי, פורט, פינק, קאלדו ורדה, שחר דבח
תגובה אחת
תיאום ציפיות – פראנצו תמר
בגירסת הצהריים שלה מנסה תמר כהן צדק לרענן את הנוסחה המוכרת לארוחה עסקית • ההבטחה למזנון אנטיפסטי, לחמים וממרחים עמוסה אמנם בפוטנציאל • בפועל, זה נגמר בעסקית סטנדרטית מדי אחד הדברים שנוטים להיות מבאסים ברוב הארוחות העסקיות שמסתובבות כיום בשטח נוגע למנות … להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים אוכל איטלקי, אנטיפסטי, ארוחות עסקיות, ביקורת ארוחות עסקיות, ביקורת מסעדות, טירמיסו, מטבח איטלקי, פראנצו תמר, פרנצו תמר, קוצ'ינה תמר, שייטל, שניצל בקר, תמר כהן צדק
8 תגובות
חדשות האוכל 1.1.13
עם מי רוקח השף ירון שלו מסעדה חדשה במלון בוטיק? • האם סוף סוף נמצאה המסעדה שתאיים על הגמוניית האותנטיות של "בית תאילנדי"? • ואיפה תמצאו סדרת טלוויזיה שמוקדשת כולה לבייקון? להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אוכל תאילנדי, בטן חזיר, בייקון, בית תאילנדי, גל גדות, חדשות האוכל, חלב קוקוס, טוטו, טייגר לילי, ירון ורסנו, ירון שלו, מטבח תאילנדי, מלון ורסנו, מסעדות חדשות בתל אביב, נווה צדק, סלט פפאיה, פאד קאפאו, קארי
תגובה אחת