מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
ארכיון חודשי: אוקטובר 2011
מבצע סבתא – קומפוט גויאבות
מיץ לימון, סוכר, מים ופירות • זה כל מה שצריך כדי לייצר קומפוט נפלא לקינוח • אה, וגם אבקת פודינג מסתורית מ-1837 • אפשר להחליף בקורנפלור כמובן, אבל אל תגלו לסבתא רחלה שאישרתי לכם להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים custard, אוכל יהודי, גויאבה, מבצע סבתא, מתכוני גויאבות, מתכוני פירות, מתכונים, קאסטרד, קומפוט גויאבות
4 תגובות
חדשות האוכל 26.10.11
הצצה ראשונה ל"רפאל" המחודשת של רפי כהן • מועדון הסכינאים המפורסמים של מסעדת "מיט אנד וויין" • יפן מנצחת את צרפת בקרב על כוכבי המישלן • ואני חוצה את הקווים – ונכנס למטבח להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אוכל יפני, אוכל צרפתי, גיא פינס, חדשות האוכל, יודל'ה, כוכבי מישלן, מחניודה, מיט אנד וויין, מישלן, רפאל, רפי כהן
להגיב
בואו לאכול – אני מבשל (פרק ג') וחוגג
אין מקום מתאים יותר לחגוג בו יום הולדת לבלוג מאשר ירושלים • ואין מקום כיפי יותר בירושלים מאשר יודל'ה, הטאפאס של מחניודה • השף אורי נבון יעזור לבשל • אתם תעזרו לשתות • ויחד כולנו נחגוג להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה חדשות
עם התגים אורי נבון, בלוגרים מבשלים, יודל'ה, כרובית בטחינה, מוסקה בפיתה, מחניודה, מעורב ירושלמי
7 תגובות
ניגונה של השכונה – הסנדביץ' של צ'וצ'י
למבקרים בירושלים אין באמת סיבה להגיע לקריית מנחם • אלא אם אותם מבקרים מחפשים את השניצל הכי טעים, קובות נהדרות וממולאים עם המון נשמה • או אז מוטב להם שיסורו לשם בהקדם להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים אורז, ביקורת מסעדות, הסנדביץ' של צ'וצ'י, הסנדוויץ' של צ'וצ'י, מסעדות מומלצות בירושלים, מסעדות פועלים, צ'וצ'י, קובה, קריית מנחם, שניצל
8 תגובות
מבצע סבתא – גפילטע פיש
אין הרבה מאכלים שמגלמים בתוכם תרבות שלמה שהולכת ונעלמת • הגפילטע, פאר מטבחי אשכנז, הוא בדיוק כזה • מושלם לאירוח, לא מסובך להכנה, וטעים – כל כך טעים • אל תתנו לו להפוך לזיכרון להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה אוכל בבית
עם התגים אוכל אשכנזי, אוכל יהודי, גפילטע פיש, דג ממולא, מאכלי חגים, מבצע סבתא, מתכונים, מתכונים דגים, מתכונים חלביים, קרפיון
28 תגובות
מדריך הטרמפיסט לגלקסיית האוכל II
מהדורות 2012 של מדריכי מישלן וזאגאט לניו יורק כבר כאן • המנצחת הגדולה היא (שוב) "לה ברנרדין" של השף אריק ריפרט • שלושה כוכבי מישלן כבר יש לה, ועכשיו היא גם רשמית האהובה ביותר בעיר להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה חדשות
עם התגים Eleven Madison, michelin guide, Per se, zagat, אריק ריפרט, זאגאט, כוכבי מישלן, לה-ברנרדין, מישלן, מסעדות מומלצות בניו יורק, פיטר לוגר, תומס קלר
4 תגובות
חצי הקוס המלאה – טעימות מחופשה יוונית
במלון גילינו את חדר האוכל מהגיהנום • אבל בכפר ליד מצאנו מסעדה מקומית חלומית • בין לבין טבענו באוזו ובירה והתפטמנו מקלמרי, עלי גפן, סלט יווני וקצת שווארמה חזיר • עשו כמונו, והנאתכם מובטחת
להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה מסעדות
עם התגים Avli restaurant, אוזו, אוכל יווני, מוסקה, מזה יווני, מטקסה, מסעדות בקוס, מסעדות מומלצות ביוון, פסטיציו, צזיקי, ציפורו, קוס
9 תגובות
חדשות האוכל 26.9.11
פינה אחרונה לתשע"א ובה הרבה דברים שאנחנו אוהבים • טברנה בלקנית משודרגת חדשה בתל אביב • אוכל ערבי ביתי ביפו • קוקטיילים שמזכירים משהו מהחלל החיצון • ולקינוח ד"ש מגורדון ראמזי
להמשיך לקרוא
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות
עם התגים אוכל ערבי, אל מטבח, גורדון ראמזי, גורדון רמזי, גיא פינס, חדשות האוכל, מונטנגרו, מסעדות מומלצות ביפו, מסעדות מומלצות בתל אביב, פרונטו, קוקטיילים, קפה נואר
להגיב