חדשות האוכל 13.2.12

מה בתפריט של "דליקטסן", המעדנייה החדשה של משפחת רותי ומתי? • האם סטייק פורטרהאוס הוא המזון המומלץ לכדורסלנים? • ואיך ממש לא כדאי להציע נישואים אם רוצים לשמוע "כן" כתשובה?

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

3 תגובות על חדשות האוכל 13.2.12

  1. מאת כ.‏:

    ואני, כל מה שאני רוצה לדעת, כל מה שאני מנסה לברר בריחרוחיי, בכל פעם שאני עוברת על פניו של המקום היפה הזה, זה אם ימכרו שם את המאפים של הבייקרי. (יש לי תחושה עמוקה שאני עומדת להתאכזב).

  2. מאת ענת גולני‏:

    כבר אתמול בערב הייתי בשיין אנד שארפ, ואכלתי את הסטייק הכי טוב בחיים שלי.
    טי-בון גדול עסיסי, מיצי ונפלא. עם הצ'יפס האלוהי ביותר.
    והמקום יפה ביותר…

  3. מאת אלונה‏:

    ביום ראשון האחרון הלכנו לאכול בשיין אנד שארפ, 5 קרניבורים (מטורפי בשר)
    היה פשוט תענוג צרוף. הבשר היה איכותי וטעים, מידות הסטייקים היו מושלמות והמחיר סביר בהחלט.
    תודה לכם יענקול ושארפ.

להגיב על ענת גולני לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>