מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
חדשות האוכל 17.3.16
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים אוכל תאילנדי, אספרסו, אקלייר, בית תאילנדי, בריוש, גלידה, גלידריות, טייק אווי, יריב מלילי, מוג'ו, מסעדות חדשות בתל אביב, מסעדות מומלצות בתל אביב, מרק טום יאם, סלט פפאיה, קפה, קפסולות, קרמרי. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.
מעניין איך הם מגדלים כפיר ליים? קראתי שמשרד החקלאות אוסר ייבוא של העץ: יש שם איזשהו מזיק מסוכן.
מאוד מענייו