חדשות האוכל 27.11.11

פיצה נפוליטנית, קרואסון צרפתי ולחמנייה יפנית מגיעים לתל אביב • אייל שני וה"המזנון" מתרחבים • השף אביב משה פותח כריכייה ביתית • ובאמריקה מלמדים איך לטגן הודו בלי לשרוף את הבית

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

5 תגובות על חדשות האוכל 27.11.11

  1. מאת דנה‏:

    למה לא הזכרת את פרשיית בייגלה?

  2. מאת מאי‏:

    אמא שלי מאוד רוצה לדעת איפה הפטיסרי הזה ואיך קוראים לו

להגיב על דנה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>