מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
חדשות האוכל 26.12.11
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים אביגדור, בית וייס, בנדיקט, בסבטיאן, גיא פינס, הדופלקס, הנגאובר, הקומה הרביעית, חדשות האוכל, יורם ניצן, כתית, לובסטר, מאיר אדוני, מול ים, נאדה, סושי, סילבסטר, קפה נואר, רן שמואלי, רפי באדר. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.
התרופה להאנגאובר לא נמצאה, פשוט יש כדורים שיש לשתות לפני אבל זה עדיין לא הגיע לארץ. אבל תכלס אם יש לך אלכוהול נקי – כלומר אלכוהול עם כמה שפחות חומרי לוואי מיותרים ההאנג אובר יהיה יותר חלש.
אני ירושלמי ולאחרונה לאחר שחיפשתי הרבה מאוד זמן אחרי בר שלא יגרום לי לגמור את היום שלמחרת עם האנג אובר מטורף הגעתי לגלן – http://glen.co.il – בר פשוט אבל עם האלכוהול הכי נקי ששתיתי זה זמן רב.
אחרי 2 וויסקי ו2 בירות אירופאיות כהות, קמתי ללא האנג אובר כלל.
That's a creative answer to a difclfuit question