למה נעלמה החמשוקה מהתפריט של "מחניודה"? • מי מביאה את סודות האוכל התאילנדי המלכותי לארץ? • מה יכולם עובדי המזון המהיר לעשות במטבח? • ואיך להפוך שולחן במסעדה לדיוקן של שף?
1) עדיין אין מספיק תאילנדי טוב, למעט מקומות באמת בודדים.
2) אני כבר שנים רואה חמשוקה בכל מיני חורים, על הקיר, בתפריט, יש שקשוקה, יש חומוס, ויש חמשוקה. וזה לא כזה להיט.
3) מה שאנשים עושים לאוכל שלכם זה לא חדש, זה גם לא חייב להיות במטבח האחורי – כבר ראיתי בעבר במסעדות עם מטבח פתוח פאשלות שמתרחשות בשידור חי, מבטים לצדדים לראות אם מישהו שם לב ואז המשך עבודה כרגיל כשמנה מגיעה מהרצפה לצלחת.
רק יש לציין (למרות שנדמה לי שזה נגמר מחר) שהאירועים בשוק הנמל הם רק החל משש בערב. הדבר הזה שגיליתי אחרי שנסעתי במיוחד ביום שני בצהריים.
1) עדיין אין מספיק תאילנדי טוב, למעט מקומות באמת בודדים.
2) אני כבר שנים רואה חמשוקה בכל מיני חורים, על הקיר, בתפריט, יש שקשוקה, יש חומוס, ויש חמשוקה. וזה לא כזה להיט.
3) מה שאנשים עושים לאוכל שלכם זה לא חדש, זה גם לא חייב להיות במטבח האחורי – כבר ראיתי בעבר במסעדות עם מטבח פתוח פאשלות שמתרחשות בשידור חי, מבטים לצדדים לראות אם מישהו שם לב ואז המשך עבודה כרגיל כשמנה מגיעה מהרצפה לצלחת.