איך גורמים למסעדה צרפתית, קלאסית ולא כשרה לשרוד 20 שנה בירושלים? • מה תאכלו במקום החדש שפתח איש הלילה רפי שאולי בתל אביב? • ומי שני האנשים הכי עסוקים בימים אלה בארה"ב?
הביקורת ב"הארץ" הייתה… כואבת לקרוא. מסכנים שם באנבל'ס (זה שהגיב מעלי, לדעת להיזהר כי ניסית בעצמך וזה היה נורא, או כי שגיא כהן אמר?) – כאילו, קל לכתוב ביקורת גרועה עם הררי ציניות מרושעת, אבל זה לא כל כך יפה כי יש אנשים שעובדים ומשקיעים במסעדה, וכדאי להציע להם לנסות להשתפר (במיוחד בהתחשב בזו שזו מסעדה ממש חדשה) ולא לרמוס אותם בלי תקווה. נראה לי שהרבה יותר קשה לכתוב ביקורת רעה בלי להידרדר רק לציניות מרושעת.
טוב שהזכרת את הביקורת של אנאבלס מהארץ. הציבור צריך לדעת להזהר.
אגב, הכתבה עצמה היא תענוג בפני עצמו ואחת הטובות שיצאו תחת ידיו של שגיא כהן.
וקבלייר, נראה כמו תענוג אמיתי ללא טריקים ושטיקים…לא מבין למה אין קצת יותר באזז סביב המקום.
דלעות??? נו, באמת…
הביקורת ב"הארץ" הייתה… כואבת לקרוא. מסכנים שם באנבל'ס (זה שהגיב מעלי, לדעת להיזהר כי ניסית בעצמך וזה היה נורא, או כי שגיא כהן אמר?) – כאילו, קל לכתוב ביקורת גרועה עם הררי ציניות מרושעת, אבל זה לא כל כך יפה כי יש אנשים שעובדים ומשקיעים במסעדה, וכדאי להציע להם לנסות להשתפר (במיוחד בהתחשב בזו שזו מסעדה ממש חדשה) ולא לרמוס אותם בלי תקווה. נראה לי שהרבה יותר קשה לכתוב ביקורת רעה בלי להידרדר רק לציניות מרושעת.
באתי, אכלתי , התאכזבתי והלכתי. ממש זילזול לאינטילגנציה ואכזבה גדולה לקיבה !
יעזור אם תגיד איפה התאכזבת כל כך, וממה…