חדשות האוכל 17.7.12

כמה עולה לאכול במסעדה השיתופית הראשונה? • איך משלבים בין טברנה קלאסית למסעדת שף? • למה יהיה קשה להשיג צ'יפס בזמן האולימפיאדה בלונדון? • ואיזה יין הוא היין הכי פופולרי בעולם?

 

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

תגובה אחת על חדשות האוכל 17.7.12

  1. מאת אוכל בחוץ‏:

    הבר קיימא התקבל אצלי ברגשות מעורבים במיוחד כי הוא שוכן על הריסות סאב קוץ' מילגה, שמצד אחד עצוב שהלכו, אבל מצד שני טוב שמישהו גאל אותם מהיסורים הארוכים.
    מותם היה מלווה בתקופה ארוכה של מטבח צולע, ירידה תלולה של האיכות והשירות ולמשך פרק זמן מסויים תקופת רולטה שבה ניתן לבוא ולקבל מנה טובה (אבל כבר לא מצויינת) ומאידך אפשרות לבוא ולקבל אוכל קר באיחור של ארבעים דקות.

    לגבי הבר קיימא עצמו, הרעיון מצויין, לגבי האוכל – טרם יצא לי, אבל האלכוהול, אמנם זול בחלקו, אך בחלקו האחר הוא עולה על מחירים של מקומות אחרים (הצימר, הריהב ריאליטי סנטר והרוגטקה) שפונים לקהלים דומים אך משקים את הקהל במחיר קרוב יותר למחיר עלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>