חדשות האוכל 14.11.11

הסימפסונים בפרק מחווה לתרבות האוכל • הצצה מצולמת ל"יונה" החדשה ביפו • "טוטו" של ירון שלו מוכתרת למסעדה הטובה בתל אביב • והדוגמניות הבאות של אמריקה צוללות לתוך קערת סלט יווני


פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

3 תגובות על חדשות האוכל 14.11.11

  1. מאת ורד מאירי‏:

    איזה שפים מוכשרים ואיזה יצירתיות.
    מה עם יצירתיות של אוכל צמחי? אם אני עושה מנות מדהימות, בטח שאתם תצליחו עוד יותר.
    תחשבו על 2-3 מנות חלבון מהצומח בכל תפריט שלכם (עם סימון מוסכם כדי שלא נצטרך לעשות תחקיר) ונשמח לבוא אצלכם.
    באמת נראה שווה.

  2. מאת עלמה‏:

    מדהים הקטע הזה של הסימפסון. אתה יודע איפה בדיוק אני יכולה למצוא את הפרק המלא?

  3. מאת עלמה‏:

    אוקיי, מצאתי. מצחיק!

להגיב על עלמה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>