הסימפסונים בפרק מחווה לתרבות האוכל • הצצה מצולמת ל"יונה" החדשה ביפו • "טוטו" של ירון שלו מוכתרת למסעדה הטובה בתל אביב • והדוגמניות הבאות של אמריקה צוללות לתוך קערת סלט יווני
איזה שפים מוכשרים ואיזה יצירתיות.
מה עם יצירתיות של אוכל צמחי? אם אני עושה מנות מדהימות, בטח שאתם תצליחו עוד יותר.
תחשבו על 2-3 מנות חלבון מהצומח בכל תפריט שלכם (עם סימון מוסכם כדי שלא נצטרך לעשות תחקיר) ונשמח לבוא אצלכם.
באמת נראה שווה.
איזה שפים מוכשרים ואיזה יצירתיות.
מה עם יצירתיות של אוכל צמחי? אם אני עושה מנות מדהימות, בטח שאתם תצליחו עוד יותר.
תחשבו על 2-3 מנות חלבון מהצומח בכל תפריט שלכם (עם סימון מוסכם כדי שלא נצטרך לעשות תחקיר) ונשמח לבוא אצלכם.
באמת נראה שווה.
מדהים הקטע הזה של הסימפסון. אתה יודע איפה בדיוק אני יכולה למצוא את הפרק המלא?
אוקיי, מצאתי. מצחיק!