מדברים מהבטן גם בפייסבוק
-
פוסטים אחרונים
הרשמה לעדכונים באמצעות המייל
חדשות האוכל 9.1.12
פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים אגאדיר, אוכל בולגרי, אוכל יווני, איתן טרבלוס, גיא פינס, גירו, חדשות האוכל, טאפאס, כובע המוות, לה צ'אמפה, מסעדות חדשות, ניקוס גלאיס, סופלאקי, פטריות, פטריות רעל, פרלמנט גברים, צ'יצ'ו וטאנטי, קאווה, קבב. אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.
מאוד תומכת בזה שפאסט פוד בלקני יכבוש את העולם! הטיול שלי בבלקן התאפיין בעיקר בזה שלא הצלחתי להפסיק לאכול מכל הבא ליד. הבעיה הגדולה היא שהרבה מהמנות שלהם בשריות.
אני מתקשה לראות למה זה בעיה