חדשות האוכל 4.12.12

מי נבחרו לשף השנה, מסעדת השנה והמסעדה החדשה של השנה? • מה גרם לעובד מהסביח לפתוח סניף ראשון אחרי 25 שנה? • ואיך נשמעת הגירסה הקולינרית לחוקים המפורסמים של "מועדון קרב"?

 

פורסם בקטגוריה "חדשות האוכל", חדשות, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע לכאן עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>